Thursday, October 31, 2019

Прв колоквиум ФФА - 17.11.2019

Почитувани студенти од ИСЕР,
Како што се договоривме денес на предавањето, првиот колоквиум по Физиологија со функционална анатомија ќе се полага на 17.11.2019 година во големиот амфитеатар со почеток во 11:00 часот. Поради тоа што ќе имам два колоквиума во ист ден не ветувам издавање на резултати истиот ден како што правев досега без исклучок. Важат сите работи кои ви ги кажав и кои ги споделив во вчерашниот пост за студентите од Институтот за психологија. Го задржувам правото за промена на терминот заради виша сила.
Предметен наставник

No comments:

Post a Comment