Saturday, October 26, 2019

5-то предавање ХГФ - 30.10.2019

Почитувани студенти,
Во среда во редовниот термин ќе се одржи петтото по ред предавање по Хумана генетика и физиологија. Ќе ви предавам за мутации, нумерички и структурни аберации. Предлагам да ги погледнете следните видео клипови:Предметен наставник

No comments:

Post a Comment