Tuesday, October 8, 2019

Второ предавање ХГФ - 09.10.2019

Почитувани студенти од Институтот за психологија,
Сакам да ве известам уште еднаш дека второто предавање по предметот Хумана генетика и физиологија ќе се одвива утре во Електронската слушална на ФЗФ со почеток во 11:00 часот. Неопходно е ваше присутво 10-15 минути порано пред просторијата.
Ви благодарам на разбирањето.
Предметен наставник

No comments:

Post a Comment