Thursday, December 12, 2019

11-то предавање ФФА - 13.12.2019 на ФЗФ

Почитувани студенти,
Утре е петок 13-ти. Но, тоа не е причина да не го одржиме 11-тото предавање по ред каде ќе ви зборувам за Ендокрин систем. Денес бев приморан порано да ве пуштам заради немањето парно греење на Педагошки, но затоа утре ќе надополниме. Часовите ќе се реализираат во слушална 11 на ФЗФ со почеток од 7:45 часот. Ве очекувам сите!
Предметен наставник

1 comment: