Monday, December 16, 2019

Завршување на задачите - 27.12.2019

Почитувани студенти,
Сите вие кои земавте дополнителни задачи за остварување на цензусот од 15 ЕКТС поени, доколку сакате да полагате во јануарската сесија, ќе мора истите да ги завршите до 27.12.2019 година. Ви благодарам на разбирањето.
Предметен наставник

No comments:

Post a Comment