Tuesday, December 17, 2019

15 ЕКТС поени - 18.12.2019

Почитувани студенти,
Утре, среда (18.12.2019) од 09:30 до 10:30 часот е термин за собирање 15 ЕКТС поени. За потписи, преслушувачите ќе си чекаат да објавам пост. Семестарот трае до 10.01.2020 година и никому нема да дадам толку рано потпис.
Предметен наставник

No comments:

Post a Comment