Thursday, December 26, 2019

Предавање: Физиологија на учење и меморија

Почитувани студенти од ИСЕР,
Како што ви ветив, ви го проследувам предавањето: Физиологија на учење и меморија на мојот Slideshare.net профил. Ви посакувам успешно учење на материјалот.
Предметен наставник

No comments:

Post a Comment