Saturday, December 14, 2019

15 ЕКТС поени - 16.12.2019

Почитувани студенти,
На 16.12.2019 (понеделник) во редовниот термин за консултации ќе се одржи и терминот за земање или одговарање на задача за 15 ЕКТС поени. Сакам да укажам да побрзате со остварување на овие задачи, бидејќи нема да има уште многу вакви термини до крајот на семестарот. Поточно да кажам, ќе има само уште 2-3 термини. Доколку не ги искористите, нема да имате право да полагате во јануарска испитна сесија.
Предметен наставник

No comments:

Post a Comment