Sunday, December 22, 2019

15 ЕКТС поени - 23.12.2019

Почитувани студенти,
Утре во редовниот термин за консултации од 10:00 до 11:30 часот ќе се одвиваат и активностите за собирање на 15 ЕКТС поени. Ова најверојатно е претпоследниот термин во оваа 2019 година за таа намена. Искористете го паметно.
Предметен наставник

No comments:

Post a Comment