Saturday, March 29, 2014

Осмо предавање МОИ - 01.04.2014

Почитувани студенти,
Вовторник на 1 април ќе го имаме осмото предавање по ред. Не е прво апилска шега, навистина ќе го одржам предавањето кое ќе се однесува на: Воспаленија на надворешно и средно уво. Поради настанот кој го организира МНЗА по повод 2 април - светскиот ден на аутизмот, вежбите за прва група се поместуваат за четврток во 10:45 часот. Предлагам да ги погледнете следните видео клипови, нема да погрешите.
Предметен наставник
No comments:

Post a Comment