Sunday, March 2, 2014

Петто предавање МОИ - 04.03.2014

Почитувани студенти,
Во вторник на 4 март ќе предавам за Аутизам и Ретов синдром, две доста интересни поглавја и она со кое доста се занимавам во последните 15 години. Да прегледаме некои видео клипови.
Предметен наставникNo comments:

Post a Comment