Wednesday, March 12, 2014

Термини за колоквиуми МОИ

Почитувани студенти,
Како што веќе знаете ова се моите термини за колоквиумите по Медицински основи на инвалидноста:
1 колоквиум - 20.03.2014 во 8.15 часот
2. колоквиум - 13.05.2014 во 8.15 часот

Предметен наставник

No comments:

Post a Comment