Wednesday, March 19, 2014

Journal of Special Education and Rehabilitation on Wikipedia

Почитувани колешки и колеги,
Сакам да ја споделам информацијата со вас дека Journal of Special Education and Rehabilitation по двегодишен напор успеав да го регистрирам на популарната Wikipedia. Не беше лесно зашто администраторите не беа конзистентни во своите забелешки, бидејќи други списанија кои ги имаа истите содржини беа одамна регистрирани, а на нашето му се забележуваше за непотоење на inline citations и некои други небулозни забелешки. Сакам да напоменам дека ова е јубилеен 300-ти пост за една година откако постои овој блог.
Главен и одговорен уредник

No comments:

Post a Comment