Saturday, March 22, 2014

Што треба да знае еден студент на Медицина за аутизмот?

Драги колешки и колеги, пријателки и пријатели,
Кога ќе ве поканат студенти од друг факултет на кој не предавате, а сепак потекнувате од таму, некако ви доаѓа убаво на душата, знаете дека сте на вистинскиот пат и покрај сите препреки кои ви се испречуваат. А, кога тоа ќе биде во еден од најпопуларните скопски кафе барови „Тренд„ во средина каде младите се чувстувваат опуштено, тогаш навистина станува предизвик. На покана на студентите од ЕМСА Македонија во среда 26 март 2014 година со почеток во 18:00 часот ќе го одржам предавањето под наслов: „Што треба да знае еден студент на Медицина за аутизмот?„. Искрено се надевам дека и моите дипломци ќе ми се придружат и ќе се дружат со студентите од Медицински факултет во Скопје. Како воведувач во предавањето ќе се појави Маја Бошковска – редовен студент при Медицински Факултет Скопје. Доколку сакате да дознаете повеќе за настанот кликнете овде.
Предавачот

No comments:

Post a Comment