Saturday, March 22, 2014

Седмо предавање МОИ - 25.03.2014

Почитувани студенти,
Во вторник на 25 март со почеток во 8 часот и 20 минути ќе се реализира седмото предавање по ред по Медицински основи на инвалидноста и ќе ви говорам за: методи на испитување на слухот (квалитативни и квантитативни), аудиометрија, испитување на слухот кај децата. Значи, започнуваме со делот отологија. Предлагам да ги погледнете следните видеоклипови.
Предметен наставникNo comments:

Post a Comment