Monday, March 24, 2014

Резултати од испити - вонредна мартовска сесија - 24.03.2014

Почитувани студенти,
Во прилог се резултатите од денешните испити. За жал и двете студентки не ги положија испитите.

1.  Хумана генетика 2, студент: 21104/08   35 поени, оцена 5.
2. Медицински основи на инвалидноста 2, студент 5794/08   6 поени, оцена 5.

Предметен наставник

No comments:

Post a Comment