Wednesday, April 10, 2013

15 ЕКТС поени

Почитувани студенти,
Во петок на 12 април ќе можете да дојдете да одговарате за 15 ЕКТС поени од 08:00 часот до 13:30 часот. Ова се однесува на сите вонредни студенти и секако на сите редовни студенти кои во минатите генерации не освоиле 15 ЕКТС поени.
Ве очекувам
Предметен наставник

No comments:

Post a Comment