Saturday, April 27, 2013

Видео материјал од гостувањето во „Второ мислење„

Почитувани колешки и колеги,
Како што веќе знаете април е месецот на аутизмот и на три дена пред истекот имав гостување во емисијата „Второ мислење„ на ТВ 24 вести со новинарката Мартина Проковиќ. Моето интервју е некаде околу 22 минути и ако имате можност проследете го. Разговорот започнува на 00:30 и трае некаде до 22:56. Инаку во емисијата има и други гости кои говорат за аутизмот, така што ако имате 44 минути на располагање проследите ја целата емисија.
Претседател на МНЗА

No comments:

Post a Comment