Monday, April 15, 2013

Видео материјал од Наше бебе

Драги пријателки и пријатели,
Кој не можел вчера да ја гледа емисијата „Наше бебе„ на Алсат М телевизија околу 10Ч35 часот му нудам опција да ја види сега и овде на мојот блог и мојот јутјуб канал. Тема на разговор е аутизмот во Македонија, а водител на емисијата е Стефани Накова. Гостин мојата маленкост :).
Гостинот

No comments:

Post a Comment