Tuesday, April 23, 2013

Повторно за 15 ЕКТС поени

Почитувани студенти,
Вие кои се уште немате освоено 15 ЕКТС поени ве поканувам во четврток 25.04.2013 година во периодот од 10:00 до 14:00 часот. Убаво подгответе ги темите и дојдете да одговарате.
Предметен наставник

No comments:

Post a Comment