Thursday, April 18, 2013

Fellow of New Westminster College

Почитувани колешки и колеги, драги пријатели,
Со големо задоволство сакам да ја споделам веста дека од денес сум Fellow на New Westminster College. На покана од Robert Goodwin III, професор по бизнис администрација и претседател на бордот на гувернери ми беше голема чест да прифатам да бидам дел од престижниот колеџ во Канада. Ова повеќе сфатете го како церемонијална функција, отколку како платежна работа. На следниот линк ќе можете да ги најдете основните биографски податоци за мене, но под нивно лого. Така си е тоа во повеќе наврати сум рекол: повеќе те ценат надвор, отколку дома. Но, нејсе ќе продолжам со истото силно темпо на работа без разлика кој што рекол, кој што кажал. Некој ќе рече еве го овој пак се фали. Вие би премолчале вакво нешто?
Fellow


No comments:

Post a Comment