Wednesday, April 3, 2013

Добро утро Македонијо - аудио материјал

Почитувани колешки и колеги,
Сакам да ја споделам со вас аудио снимката до денешната трето априлска емисија „Добро утро Македонијо„ на радио Скопје која беше посветена на вчерашниот светски ден на аутизмот.  Се работи за 27 минутно интервју со новинарката и колешка Викторија Бјекиќ. Сакам да и се заблагодарам за поканата и за ажурноста во испраќањето на аудио материјалот кој можете да го преземете овде. Ве поканувам сите вас кои ве интересира аутизмот да ја проследите истата.
Претседател на МНЗА

No comments:

Post a Comment