Friday, April 26, 2013

Мојата маленкост гостин во Второ мислење на ТВ 24 вести

Драги пријателки и пријатели,
Сакам да ве информирам дека утре сабота (27.04.2013) мојата маленкост ќе биде гостин во емисијата „Второ мислење„ на ТВ 24 вести во 11.00 часот со новинарката Мартина Проковиќ.
Гостинот

No comments:

Post a Comment