Sunday, April 28, 2013

Дванаесетто предавање ХГ – 2013

Почитувани студенти од прва година,
Време е за подготовка на 12-тото предавање по Хумана генетика кое ќе се одржи во стандардниот термин. Ќе довршиме за Генетски аспекти на МР, потоа генетика на миопатии, и Генетика на невролошки заболувања. Следуваат повеќе нагледни видеоклипови. Би било убаво да одвоите време и да ги погледнете.
Предметен наставник

No comments:

Post a Comment