Sunday, April 14, 2013

Morandi - Love me - remix 2013

Драги мои,
Малку пишување апстракт за конференција, малку слушање музика во ова неделно попладне. Во очекување на финалниот натпревар во ракомет од СЕХА лигата меѓу Вардар Про и Загреб да преслушаме една класика од Моранди во одлична ремикс верзија. Нумерата носи едноставен наслов: „Сакај ме„. Уживајте со песната, а се надевам дека Вардар Про по втор пат ќе ја освои титулата првак во ова натпреварување.
DJ Vac


No comments:

Post a Comment