Thursday, April 25, 2013

Покана за 5-ти меѓународен студентски конгрес на студенти по специјална и рехабилитациска педагогија

Драги студенти и постдипломци,
Еве уште една пригода да пријавите свој труд на студентски конгрес во Љубљана. По нашиот студентски конгрес во Охрид во далечната 2000 година, во последните години Загреб. Белград, Тузла, а еве сега и Љубљана ја продолжуваат нашата започната традиција. Конгресот ќе се одржи на Педагошкиот факултет во Љубљана од 17 до 19 мај 2013 година. На конгресот можете да учествувате и без тема. Трошоците за престој ги плаќа организаторот,а  трошоците за пат вие самите или ако дадете барање до Студентски парламент, па може да ви ги покрие и Деканатот на ФЗФ. Поканата можете да ја симнете овде, а пријавата за учество на следниот линк.
Пријавувањето е најдоцна до 30.04.2013. Доколку некој сака да го менторирам, подготвен сум да помогнам.
Проф. д-р Владимир Трајковски