Wednesday, April 10, 2013

Термини за полагање испити август-септември 2013

Почитувани студенти,
Во прилог се термините за полагање испити во сесијата август-септември 2013 година. Се полага во две декади, од кои вие имате право да изберете една.

Прва декада
29.08.2013 во 08:15 ФФА, Фонијатрија (дефектолози), Генетика и Физиологија (психолози)
30.08.2013 во 08:15 ХГ, ХГ1, ХГ2, МОИ, МОИ1 и МОИ2

Втора декада
05.09.2013 во 08:15 ФФА, Фонијатрија (дефектолози), Генетика и Физиологија (психолози)
06.09.2013 во 08:15 ХГ, ХГ1, ХГ2, МОИ, МОИ1 и МОИ2

Нека ви е со лесно подготвувањето на испитите. Оваа сесија доаѓа по долгото и топло лето.
Предметен настаник

No comments:

Post a Comment