Monday, April 1, 2013

Аудио материјал од емисијата за аутизам втор дел

Драги посетители,
Сакам да го споделам аудио материјалот од денешната емисија Панта реи вториот дел која одеше на македонско радио-радио Скопје од 11:00 до 12:00 часот. Емисијата ја водеше господин Чедо Шопкиќ, а се однесува на аутизмот. Во пресрет на утрешниот светски ден на лицата со аутизам ве поканувам да го преслушате интервјуто на следниот линк. Интервјуто започнува некаде на 9:55 минути.
Претседател на МНЗА

No comments:

Post a Comment