Thursday, September 4, 2014

Резултати од испитот ХГ - 04.09.2014

Почитувани студенти,
Во прилог се резултатите од денешниот испит по Хумана генетика. За жал истите се незадоволителни.
Предметен наставник

No comments:

Post a Comment