Thursday, September 11, 2014

Резултати од испитот ХГ - 11.09.2014

Почитувани студенти,
Во прилог се резултатите од утринскиот испит по Хумана генетика. Истите се многу подобри од вчерашните. Има десет положени студенти на кои им честитам и ги чекам утре од 12:00 до 14:30 часот да земат оцена.
Предметен наставник

No comments:

Post a Comment