Thursday, September 4, 2014

Резултати од испитот МОИ - 04.09.2014

Почитувани студенти,
Кандидатката со број на индекс 23092/13 што утрово полагаше Медицински основи на инвалидноста не го положи испитот заради тоа што освои само 12 поени.
Предметен наставник

No comments:

Post a Comment