Wednesday, September 10, 2014

Резултати од испитите Генетика и Физиологија - 10.09.2014

Почитувани студенти,
Во прилог ви ги праќам рeзултатите од утринските испити по Генетика и Физиологија.
Предметен наставник

No comments:

Post a Comment