Thursday, September 11, 2014

Резултати од испитите МОИ и Фонијатрија - 11.09.2014

Почитувани студенти,
Во прилог се наоѓаат резултатите од испитите Медицински основи на инвалидноста. Студентката што полагаше Фонијатрија за жал не го положи испитот.
Предметен наставник

No comments:

Post a Comment