Friday, September 26, 2014

Ariana Grande - Break Free ft. Zedd

Драги мои,
Петок навечер, време за малку релаксација. Да го освежиме блогов со малку музика. Ова е еден од моите хитови за оваа есен Ariana Grande - Break Free ft. Zedd. Утре ќе пишувам за посериозни теми, така што сега уживајте во спотов.
DJ Wats


No comments:

Post a Comment