Wednesday, September 3, 2014

Резултати од испитите Генетика и Физиологија - 03.09.2014

Почитувани студенти од Институтот за психологија,
Во прилог ви се резултатите од испитите Генетика и Физиологија што се одржаа утрово.
Предметен наставник

No comments:

Post a Comment