Monday, September 29, 2014

Термини за консултации зимски семестар 2014

Почитувани колешки и колеги,
За сите вас што се уште не ги знаете термините за консултации во овој семестар кај мене, решив да ви ги проследам истите. Тоа се:
Понеделник: 10:00 до 12:00 часот,
Вторник: 10:00 до 12:00 часот
Термините важат до 31.12.2014 година
Предметен наставник

No comments:

Post a Comment