Wednesday, September 10, 2014

Резултати од испитот ФФА - 10.09.2014

Почитувани студенти,
Во прилог се резултатите од утринскиот испит по Физиологија со функционална анатомија. Студентката што не сакала да плати уплатница не и е прегледан тестот и не знам како ќе ми се појави пред очи. Од сега натаму нема да пуштам да се полага испит без уплатени пријави. Некому изгледа е многу 50 денари да уплати, а сака да студира. Се извинувам, но времето на социјализмот и бесплатното студирање одамна заврши.
Предметен наставник

No comments:

Post a Comment