Friday, September 26, 2014

Први предавања ХГ и ФФА

Почитувани студенти,
Решив да ги споделам со вас видеоклиповите од првите предавања по предметите Хумана генетика и Физиологија со функционалана анатомија што ги имав постирано минатата година на овој блог. Ви посакувам пријатно учење.
Предметен наставник

No comments:

Post a Comment