Thursday, September 11, 2014

Пишување оцени - септемвриска сесија 2014

Почитувани студенти,
Сите вие кои положивте во прва и во втора декада ве поканувам утре 12.09.2014 во периодот од 12:00 до 14:30 часот да земете оцена кај мене во кабинет. Ве молам да ги почитувате термините поради моја зафатеност наредната седмица. Оцените се земаат лично и пероснално :).
Предметен наставник

No comments:

Post a Comment