Monday, January 23, 2023

Резултати од испитот ФФА - 23.01.2023

Почитувани студенти,

Во прилог се резултатите од утринскиот испит поф Физиологија со функционална анатомија. За жал никој не го помина тестот. Многу сте го потцениле предметот и ви треба уште многу учење, затоа што не бевте ни близу до 36 поени, а да не говорам од максимумот од 70 поени.

Реден број

Број на индекс

Бодови

Оценка

1.       

24538/17

21

5

2.       

11098/22

21

5

3.       

24657/18

20.5

5

4.       

25359/20

15

5

5.       

9622/16

14.5

5

6.       

10074/17

13

5

7.       

11092/22

12.5

5

8.       

25375/20

12

5

9.       

10191/18

11

5

10.   

11145/22

11

5

11.   

10498/19

10.5

5

12.   

11097/22

9

5

13.   

10907/21

9

5

14.   

24994/19

8

5

15.   

24633/18

2

5

16.   

24682/18

0

5

Предметен наставник

No comments:

Post a Comment