Wednesday, January 4, 2023

Анкета за полагање испити во зимската сесија 2023

Почитувани студенти,

Би сакал да ја споделам анкетата за полагање испити во есенската сесија. Потребно е да ви бидат пријавении електронски испитите, а пријавите ќе ги носите со себе на денот на испитот доколку се полага со физичко присуство. За да имам увид во полагањето, ве молам да ги пополните анкетите за следните испити:

Следете го блогот во јануари и февруари заради евентуални промени во начинот на полагање и датумите. Ви благодарам на разбирањето.

Предметен наставник

No comments:

Post a Comment