Thursday, January 12, 2023

Потписи и други консултации - 13.01.2023

Почитувани студенти,

Утре (петок) од 10:00 до 12:00 часот ќе давам потписи за тие што досега не земале. Претходно треба да ги доставите индексите во библиотеката на ИСЕР. Во истиот тој период ќе одржувам и консултации со сите студенти кои имаат нејаснотии, кои сакаат да направат увид на тестот, кои сакаат да дојдат на „чашка муабет“. За наредната седмица не знам во кои денови ќе бидам таму, само можам да кажам дека нема да бидам многу достапен за комуникација во живо поради милион други обврски.

Колегијален поздрав,

Предметен наставник

No comments:

Post a Comment