Sunday, January 15, 2023

15 ЕКТС поени - онлајн 16.01.2023

Почитувани студенти,

Ве поканувам утре 16.01.2023 година во 11:00 часот на платформата Мајкрософт Тимс да одговарате на вашите задачи што ги добивте од средата наваму. Сакам да ви укажам дека ова ви е последната шанса да ги одбраните активностите, доколку сакате да полагате во јануарско- февруарската сесија. Во спротивно, ќе полагате во јунската сесија, а обврските ќе треба да ги завршите до 30 април.

Предметен наставник

No comments:

Post a Comment