Tuesday, January 24, 2023

Резултати од испитот ХГ - 24.01.2023

Почитувани студенти,

Во прилог се резултатите од утринскиот испит по Хумана генетика. Многу слабо сте го подготвиле предметот. Студентката што е пуштена условно да се јави на устен испит кај мене во кабинет на 25.01.2023 година во 09:00 часот.

Реден број

Број на индекс

Бодови

Оценка

1.       

10477/19

33

условно

2.       

10907/21

11

5

3.       

9506/16

9

5

4.       

10503/19

5.5

5

5.       

10498/19

5

5

6.       

25359/20

3

5


Предметен наставник

No comments:

Post a Comment