Tuesday, January 24, 2023

Промена на терминот за полагање на испитот МОИ

Почитувани студенти,

Ве известувам дека испитот Медицински основи на инвалидноста од втора декада се поместува за во 8:00 часот наместо во 9:00 часот и тој ќе се полага во Големиот амфитеатар на ФЗФ.

07.02.2023 МОИ во Голем амфитеатар во 08:00 часот.

Предметен наставник

No comments:

Post a Comment