Wednesday, January 11, 2023

Резултати од вториот колоквиум ФФА - 11.01.2023

Почитувани студенти од ИСЕР,

Во прилог резултатите од утринскиот втор колоквиум по Физиологија со функционална анатомија. Две од три студентки го положија колоквиумот. Честитки до нив.

Реден број

Број на индекс

ЕКТС

поени

1.       

11100/22

24

2.       

25354/20

18

3.       

25844/22

11

Предметен наставник

No comments:

Post a Comment