Wednesday, January 11, 2023

Резултати од вториот колоквиум ХГФ - 11.01.2023

Почитувани студенти од ИП,

Еве по повеќе од 11 часовна работа да ги објавам резултатите од вториот колоквиум по Хумана генетика и физиологија. Сигурно со нетрпение ги чекате. Истите се задоволителни од 37 студенти, само 4 не положија и ќе мораат да се појават на целиот испит. Колоквиумот се смета за положен со освоени најмалку 18 поени. Честитки до сите положени и оцена ќе можете да земете по крајот на првата декада кога ќе објавам термин за оцени. Секое добро!


Реден број

Број на индекс

ЕКТС

поени

1.       

24679/18

29

2.       

25884/22

28

3.       

25878/22

28

4.       

11176/22

27

5.       

25901/22

27

6.       

25870/22

27

7.       

11164/22

27

8.       

11173/22

26

9.       

10895/21

26

10.   

11202/22

25

11.   

11206/22

25

12.   

25896/22

25

13.   

11185/22

25

14.   

11219/22

24

15.   

25889/22

24

16.   

25876/22

24

17.   

25875/22

24

18.   

11216/22

23

19.   

11163/22

23

20.   

25899/22

23

21.   

11214/22

23

22.   

11191/22

23

23.   

11170/22

23

24.   

11217/22

22

25.   

11162/22

22

26.   

25867/22

21

27.   

11177/22

21

28.   

11181/22

21

29.   

11171/22

21

30.   

11212/22

20

31.   

11220/22

20

32.   

25886/22

19

33.   

11160/22

18

34.   

11174/22

17

35.   

11167/22

17

36.   

11222/22

16

37.   

11226/22

16


Предметен наставник

No comments:

Post a Comment