Tuesday, January 24, 2023

Резултати од испитот МОИ - 24.01.2023

Почитувани,

Студентката со број на индекс 10074/17 не го положи испитот Медицински основи на инвалидноста, бидејќи освои само 15 поени.

Предметен наставник

No comments:

Post a Comment