Wednesday, January 4, 2023

15 ЕКТС поени - 05.01.2023

Почитувани студенти,

Сите што имаат обврска за одговарање за 15 ЕКТС поени ги поканувам утре 05.01.2023 година во 12:00 часот на платформата Мајкрософт Тимс. Линк за приклучување.

Среќна нова 2023 година!

Предметен наставник

No comments:

Post a Comment